Anmäl intresse för ledig lägenhet

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

Använd denna e-tjänst för att anmäla intresse för annonserad ledig lägenhet

Du kan läsa mer om lediga lägenheter på kommunens hemsida Lediga lägenheter

Regler för att hyra lägenhet av Bjurholms kommun kan du läsa om på kommunens hemsida Bra att veta om bostadsverksamheten

Observera! Du måste vara registrerad i bostadskön för att kunna anmäla intresse för en ledig lägenhet. Registrera dig via e-tjänsten Registrera dig i bostadskö

När en lägenhet blir ledig  skickas information via e-post och/eller sms (kom ihåg att kontrollera din mapp för skräppost/skräpmail) till alla som står i kön. Systemet bygger på att du själv anmäler intresse för lägenhet som du är intresserad av.

Lediga lägenheter annonseras i sju dagar. Erbjudande om visning av lägenheten skickas till de fem personer med längst kötid som anmält intresse.  Kreditupplysning  tas före visning. Om du har nummer 1–5 i turordningen får du ett erbjudande via e-post och/eller sms (kom ihåg att kontrollera din mapp för skräppost/skräpmail). 

Vi rekommenderar att du tittar på lägenheten innan du bestämmer dig. Efter visning har du tre dagar på dig att tacka Ja eller Nej. Svarar du inte så räknas det som ett Nej. Den som slutligen är nummer ett i kön av de som visat intresse är den som får hyra lägenheten. Om alla fem tackar nej, går erbjudande ut igen till de med kortare kötid. 

Tänk på att om du anmäler intresse, får erbjudande och tackar nej tre gånger så placeras du automatiskt sist i kön.

 På kommunens hemsida kan du läsa mer om de hyresfastigheter Bjurholms kommun förvaltar Hyreslägenheter

Om du inte har tillgång till en dator och/eller e-legitimation är du välkommen att ringa eller besöka Bjurholms kommun för personlig service.

Välkommen med din intresseanmälan!

Mina sidor

Du kan följa ditt ärende och kommunicera med handläggaren via funktionen Mina sidor. 

Personuppgiftsansvarig

Dataskyddsombud
kommunen@bjurholm.se

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa