Ansök om ekonomiskt bistånd

Den här tjänsten kräver inloggning
LÄS MER

I den här tjänsten kan du ansöka om ekonomiskt bistånd

Förbered dig innan du öppnar e-tjänsten genom att ta fram information om dina inkomster och utgifter. Om du är gift, sambo eller har en registrerad partner ska du även fylla i vad den andra personen har för inkomster och utgifter. 

  • Tryck här (länk) för att läsa mer och se en lista med information om vilka underlag du behöver skicka in tillsammans med din ansökan

Du kan spara ansökan om du inte vill fylla i alla frågor på en gång. Då kan du fortsätta vid ett annat tillfälle. I funktionen Mina sidor kan du se dina inskickade ärenden och skicka in eventuella kompletteringar. 

Vem kan använda e-tjänsten?

Du behöver vara folkbokförd i Bjurholms kommun och ha e-legitimation, till exempel Mobilt BankID, för att ansöka i e-tjänsten. Om du inte har e-legitimation, eller har skyddad identitet, kan du skicka in en ansökan på en pappersblankett istället. 

Behöver du hjälp med ansökan?

Ring till kommunen om du behöver hjälp att fylla i ansökan, tfn 0932-140 86, tfn tid mån, ons-fre kl 8.00-9.30, tis kl 13.00-15.00

Vill du veta om du har rätt till försörjningsstöd eller inte?

Socialstyrelsens webbplats (länk) kan du göra en provberäkning för att se om du kan ha rätt till försörjningsstöd eller inte. 

Frågor om e-tjänsten

Socialtjänsten, tfn tid mån-tis, tors-fre 08.45-09.30, ons 13.30-14.15
kommunen@bjurholm.se
0932-140 86
www.bjurholm.se/omsorg-och-hjalp/ekonomiskt-stod/ekonomiskt-bistand

Personuppgiftsansvarig

Dataskyddsombud
kommunen@bjurholm.se

Följande behövs för e-tjänsten

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa